kimm

2 mil klara

Hejhej :)
tog på mig pulsklockan idag för att se hur fort det går när jag cyklar, vad min puls ligger på och hur mycket jag bränner, så nu vet jag det.
Till jobbet är det mera nedförsbacke men idag var det lite motvind, hem (när man är trött efter jobbet) är det lite uppför och det brukar nästan alltid vara motvind men det var det inte idag som tur var :)
När jag kom hem körde jag även lite styrka så jag är lagom trött nu, måste vila lite också för har ju 6 mil kvar att cykla denna vecka. Om allt går som det ska så kommer jag ha cyklat ungefär 30 mil när jag är klar med detta jobb, förra sommaren cyklade jag nog nästan 50 så det blir lite mindre nu.

Första bilden är till jobbet andra nedre bilden är hem :)

15 juli

Godmorgon :)
igår när jag kom hem gick jag ut och plockade nästan en liter hallon så det blev en väldigt god frukost idag med hallon till gröten :)
har även hallon i min smoothie till lunchen. Nu ska jag snart cykla till jobbet, ha en trevlig dag :)

Ny vecka, ny start

Godmorgon :)
nu har jag ätit frukost och fixat min lunch och om en halvtimme ska jag cykla till jobbet :)
det är ungefär en mil så jag kommer att cykla två mil dagligen fem dagar i veckan i tre veckor nu framöver, känns bra
Min lunch är en kycklingsallad och en smoothie, till frukost åt jag gröt med banan och jordgubbar + smultron från våran trädgård :)

Vackert är det inte

Har varit så extremt varmt idag så när jag tränade blev jag sjukt svettig, men skönt var det :)
Lite mer än en timme blev det: 25 min styrka, 25 min dansande=kondition och 20 min stretching
Imorgon är det jobb igen så blir ingen träning då, brukar inte orka när jag har jobbat så nästa pass blir nog inte förän på onsdag.. det är tur att jag kört hårt i tre dagar nu då så jag kan vila upp mig lite innan jag fortsätter

Frukostmat -> middag

Älskar frukost alla tider på dygnet, passar bra när som helst 

4 från idag

Här är fyra bilder från min dag:
En bild på Ture efter våra morgon promenad
Min lunch, hemodlat med potatis och ägg
Mys med våran lilla kattunge i väntan på potatisen 
Färdig med 8km pw+ intervaller och stretsching i slutet på det
En ganska bra dag om jag får säga det själv :)

lördag

Hejhej :)
vaknade vid halv nio idag, tog genast på träningskläder och tog en av hundarna med mig ut på en pw. Vi gick ungefär 3km i värmen. Efter det blev det frukost en smoothie av banan, smultron och yoghurt och ett äpple med kanel på.
Om solen kommer fram någon gång så ska jag nog ligga och sola idag :) annars vet jag inte vad jag ska göra, möjligt att jag tar mig ut på en springrunda senare :)

en ledig dag

Ledig dag idag, vilket betyder träning :) Sprang lite mindre än 4km och körde sedan intervaller i skogen den sista biten hem. Efter de blev det lite magövningar och sedan lunch :) typ en sallad med massa gröna bönor, älskar dem

middag♡

Havregrynsgröt med banan och jordgubbar

tips för Håret


Jag försöker få mitt hår att växa och jag försöker hålla det starkt utan slitna toppar :)
Jag har alltid inbakad fläta för att inte slita på håret, det funkar väldigt bra för om man kollar på mitt hår så finns det nästan inga slitna toppar. 
Förut använde jag Ricinolja i mitt hår. Jag läste runt väldigt mycket innan jag började använda det och det funkar tydligen väldigt olika på alla så man ska vara lite försiktig om man ska använda det. 
Jag masserade in i oljan i hårbotten innan jag skulle tvätta håret, jag lät det sitta i i en timme eller lite mindre och hade även en mössa på mig under tiden. Oljan funkar bättre om den hålls varm. 
När jag tvättade ur oljan använde jag riktigt varmt vatten först, tvättade håret vanligt med schampo och tog sedan balsam i hårbotten för att få bort all olja, använde Fruktis balsam. Under den tiden jag använde oljan blev mitt hår mycket starkare och jag tappade inte alls lika mycket hår. 
Det absolut sista jag gör för mitt hår är att ha i Aloe vera i topparna, det gör dem lite mindre torra och ger en fin glans :)

måndag

Hejhej :) Varit en ganska seg dag idag men det blev lite träning på kvällen :) körde ett program på 30 min från NTC, riktigt bra träningsapp! Bra för den som vill bygga muskler, gå ner i vikt eller få bättre kondition :) Efter mitt pass blev det havregrynsgröt med banan och smultron ♡

22 juni

Var ganska exakt två veckoer sedan jag tränade, cyklade två mil förra veckan men räknar inte de.
Har vait så trött efter jobb och pendlande så har inte orkat och så har jag ätit massa så har gått upp lite men får ta tag i det senare.
idag blev det i alla fall lite träning, cyklade i en halvtimme och körde sedan lite styrka. Tycker nästan det är lite jobbigt att ha fått bättre kondition för måste anstränga mig så mycket mer för att få samma puls som förut.. men men, vill ha bra väder och att det ska vara bra med mina ben så jag skan springa igen :)

Jordgubbar

Hejhej :)
Har ätit så dåligt i veckan, min ätar dag blev mer än en dag.. Blev tvungen att ta tag i det någon gång så det blev idag :)
Har varit lite jordguggstema på allt jag ätit idag

Vad är du sugen på?

frukost

Efter en snabb promenad till affären blev det frukost :)
havregrynsgröt med banan och blåbär ♡